Natuurlijk zien jouw kids eruit om door een ringetje te halen. Helemaal Sjiek de Friemel! Maar soms wil je wel eens nieuwe kleding voor ze. Heb je al eens gekeken bij DSQUARED kids? Dat is kleding voor de hippe jonge dame en jonge heer. Helemaal leuk en het kan tegen een stootje. Want behalve dat ze er netjes uit moeten zien, moeten ze natuurlijk ook voldoende bewegingsvrijheid hebben om lekker te kunnen spelen en ravotten. Met jou of met vriendjes en vriendinnetjes.

Lekker buitenspelen in de sneeuw

Dat doen je kinderen vast heel graag. Nu nog even hopen dat er daadwerkelijk sneeuw zal vallen het komende jaar. Maar als het zover is, dan ben jij er in ieder geval klaar voor. Want jij hebt dan al lang gezorgd dat de winterkleding van je kinderen up to date is. En dat doe je goed. Je kunt deze kleding gewoon online bestellen, je hoeft er de deur niet meer voor uit. Hoe handig is dat? Want als werkende moeder met allerlei verplichtingen ook nog eens een hele dag de stad in met je kind(eren)… Ik kan wel wat leukers bedenken! In de sneeuw spelen bijvoorbeeld!
DSQUARED kids

Een goede pet tegen de zon

Het duurt nog even, maar dan is het heus weer zomer. Je wilt je kind(eren) dan goed beschermen tegen de zon. Je smeert ze goed in met zonnebrandcrème en zorgt dat ze niet de hele dag in hun blote bassie buiten lopen. Maar die ogen, een zonnebril willen ze vaak niet op. Door je kind een goede pet op te geven heeft hij of zij ook een stuk minder last van de zon in de ogen. En het staat nog ontzettend stoer ook. Laat je kind wel zelf kiezen. Ik kan je nu al vertellen dat de pet die jij uitzoekt echt niet de pet is die je kind wil dragen…

De maten van je kind veranderen snel

Want ja, zo’n kind groeit hé. Het is soms lastig om bij te houden welke maat geschikt is voor je kind. Op de meeste websites met kinderkleding vind je daarom handige maattabellen. Deze geven de maten in centimeters aan. Je hoeft je kind dus alleen maar even te meten om de juiste maat te kunnen bestellen. Ook zie je op de meeste websites direct welke maten nog beschikbaar zijn. Dat is pas handig! Je kunt gewoon selecteren op de maat van jouw kind. Dat scheelt veel tijd.